Mezőgazdasági- és kommunális traktorok, nagyteljesítményű fűnyírók

TG 6670 AHL

TELJESÍTMÉNY ÉS KIFINOMULTSÁG KOMPAKT MÉRETBEN

A TG 6000-es sorozat legerősebb modellje a TG 6670 AHL típus. A fokozatmentes hidrosztatikus hajtású modell három sebességtartományban dolgozik, továbbá rendelkezik egy kiegészítő, terhelés alatt kapcsolható High/Low kapcsolóval, ahol vonóerő vesztés nélkül válthatunk az alacsonyabb, ill. magasabb sebességek között, a max. sebessége pedig abroncsozástól függően 36 km/h.

ISEKI TG 6670 motorAz új fejlesztésű, 4-hengeres, vízhűtéses, 2216 ccm-es dízelmotor max. teljesítmény 66 LE és kedvező üzemanyag felhasználása mellett az alacsony károsanyag kibocsátási szintjével teljesíti a III b környezetvédelmi norma előrírásait.

Az egy darabból készült, masszív, fém motorháztetőnek köszönhetően könnyen és fáradság nélkül hozzáférhető az összes motor részegység, lényegesen megkönnyítve ezzel a napi karbantartási feladatok elvégzését.

A teljesen új koncepciójú fülke fényvédő színezéssel ellátott ajtói ISEKI TG 6670 ajtólényegesen nagyobb ajtónyílást kínálnak, megkönnyítve ezzel mindkét oldalon a kisebb és nagyobb vezetők számára is  a be- és kiszállást. A szériafelszereltséghez tartozó klíma berendezés a tető hátsó részébe került, szabad kilátást és még több fejteret kínálva ezzel a magasabb gépkezelőknek. Az alapkivitelben is kiemelkedően kényelmes ülés számtalan beállítási lehetőséggel rendelkezik (háttámla, deréktámasz, pozíció, ülésmagasság, dőlés), a kényelem az opcióként rendelhető légrugózású üléssel tovább növelhető.

ISEKI TG 6670 műszerfalA kezelőszervek és műszerek zöme a vezető látóterébe esik, így munkavégzés közben a kezelő 100%-osan az adott feladatára koncentrálhat. Az új digitális-analóg kombinált műszerfal az összes fontos üzemi információt jól láthatóan megjeleníti: sebesség, kardán fordulat, üzemmód, összkerék meghajtás, kézifék, üzemóra számláló, üzemanyag szint stb.), növelve ezzel a gazdaságosság mellett a napi munkavégzés biztonságát is.

A Kat. 1-es, gyorscsatlakozós alsó tartókarokkal szerelt hátsó hárompont emelőereje 2000 kg. A hátsó kardántengely fordulatszáma 540 és 750 1/perc, a has alatti (opcionálisan front) kardántengely fordulata pedig 2000 1/perc. A munkahidraulika szivattyú teljesítménye 52,4 l/perc. Alapfelszereltségként hátul 2 pár kihelyezett hidraulikacsatlakozót találunk.

A TG 6000 AHL modellekre jellemző műszaki megoldások

Az alapfelszereltség részét képező hidraulikavezérlő Joy-stick segítsé- gével kialakítástól függően irányíthatja a frontemelőt és a front adapterek oldalállítását (pl hótolólap, seprőberendezés stb.), de homlokrakodó kezelését is innen végezheti. Az adapterek gyors ürítéséhez az egyik hidraulikavezérlő rendelkezik ún. gyorsjárati funkcióval. A másik vezérlő úszóállás funkcióval van ellátva.

A hidrosztatikus elektronikusan szabályozható. Az elektronikus tempomat (5) gombnyomásra rögzíti a kívánt sebességet. A memória funkció (6) gombnyomásra beállítja a legutoljára kiválasztott sebességet. A sebesség határolóval (7) a max. sevességet tudjuk korlátozni. A dinamika választóval (8) a hidromotort tudjuk lágy vagy agreszív mód között fokozatosan szabályozni.

Fokozatmentes hidrosztatikus menetvezérlés egypedálos működtetéssel. Max sebesség 36 km/h, típustól és abroncsozástól függően. A TG 6490 AHL és 6670 AHL modelleknél egy terhelés alatt kapcsolható High/Low váltóval egészül ki a hidrosztatikus meghajtás.


Jobb oldalon található a menetvezérlő pedál, amellyel a traktor sebességét tudja fokozatmentesen és erőkifejtés nélkül szabályozni. Balra tőle található a két fékpedál.

Az előre- és hátramanet kiválasztására szolgál a kormány alatt baloldalon található, egy ujjal mozgatható kapcsoló. A kuplung használata nélkül válthat azonnal irányt lassan, vagy akár energikusan a beállított dinamikatartománynak megfelelően.

A kormány alatt jobboldalt található karral két funkciót vezérelhet. 1. normál üzemben a hidromotor terhelés alatti alatt kapcsolható lassú-gyors fokozatok között. 2. aktivált tempomatnál a beállított sebességet tudja meghatározott lépésekben növelni, illetve csökkenteni.


A TG 6000 sorozat fülkés modelljeiben két kiegészítő csatlakozót találhat. A felső, egy szabványos 12 V-os csatlakozó külső fogyasztók számára, az alsó pedig egy sebesség jeladó csatlakozó, pl. téli munkavégzésé esetén egy menetfüggő szóró berendezés vezérléséhez.

A TG 6000-es fülkés modellek esetében a kezelőnek tökéletes rálátása van a munkaterületre. A kabin kellemes zajszintje messze az előírt határérték alatt van. A fülke alapfelszereltségéhez tartozik a klíma berendezés fűtéssel és a nagy teljesítményű ventilátorok.

ATG 6490 AHL és TG 6670 AHL modellek alapfelszereltségben rendelkeznek egy kiegészítő munkahengerrel, amely a hátsó hárompont emelőerejét növeli. A munkahengere jobboldalon található, alkalmazkodva egyes speciális munkaeszközök, pl. rézsűkaszák, oldalra kitolható kaszák terheléséhez.

 

.

MŰSZAKI ADATOK

Modell TG 6670 AHL
Motor 3-hengeres vízhűtéses turbódízel
Max. teljesítmény 66 LE
Max. teljesítmény
[97/68 EG szerint]
48,5 kW
Lökettérfogat 2216 ccm
Hajtómű  
Meghajtás fokozatmentes hidrosztatikus
Sebességtartomány 3×2 (High/Low)
Max. sebesség hátra 36 km/h
Max. sebesség hátra 25 km/h
Hidraulika    
Munkahidraulika 52,4 l/perc
Kormányhidraulika 29,3 l/perc
Méretek  
Hossz 3455 mm
Szélesség 1465 mm
Magasság 2355-2320 mm
Önsúly 1980 kg
Fordulókör 7000 mm
letoltes
GALÉRIA

 

Next Post

Leave a Reply

© 2020 ISEKI