Mezőgazdasági- és kommunális traktorok, nagyteljesítményű fűnyírók

TJA 8100

FUNKCIÓKKAL ÉS TELJESÍTMÉNNYEL SZEMBEN TÁMASZTOTT UNIVERZÁLIS ELVÁRÁSOKHOZ

Common-Rail motor

Common-Rail motor

Az ISEKI TJA 8100 modell a legmodernebb motor- és traktortechnikát kínálja. A meggyőző teljesítmény, az innovatív, alacsony üzemanyag felhasználás, az új, csúcsmodern fülkekoncepció és a hatékony váltómű biztosan kielégít minden elvárást.

TJA 8100-as traktor 102 LE-s, 3-hengeres, SISU Common-Rail motorja alacsonyabb üzemanyag felhasználás mellett kínál nagyobb teljesítményt. A legmodernebb technikájú (nagynyomású befecskendezés, töltőlevegő hűtés, elektronikus motormenedzsment) III B környezetvédelmi besorolású motor új mérce a kategóriában..

High/Low kapcsoló

High/Low kapcsoló

Az új szinkron-hajtómű a fő munkatartományban (0,3-12 km/h) optimális sebességkiosztást biztosít. Nagyobb tempójú munkavégzésnél vagy közúti közlekedésnél 39 km/h maximális haladási sebesség áll rendelkezésre. Az ISEKI TJA 8100-as modell egy ergonomikusan kialakított High/Low kapcsolóval is rendelkezik, amely terhelés alatt működtethető, lényegesen megnövelve ezáltal a kezelési komfortot. Az új fejlesztésű Shuttle-Shift irányváltóval egy ujj-mozdulattal választhatunk az előre- és hátramenet között.

ISEKI TJA 8000 small 01

4-fokozatú összkerék meghajtás

Az i-Turn összkerékmeghajtással teljesen mindegy, hogy talajkímélő, maximális erőszükségletű vagy nagy fordulékonyságot igénylő feladatot végzünk, a 4-fokozatú összkerékmeghajtás rendszer mindig folyamatosan biztosítja a munkavégzéshez szükséges teljesítményt.

Az új, csúcsmodern panorámafülke minden irányban tökéletes rálátást biztosít a munkaeszközökre és a munkaterületre. A kiemelkedően tágas, teljesen sík padlójú, alapfelszereltségben légrugózású Grammer üléssel szerelt klímás fülke gondoskodik az egész napos fáradtságmentes munkavégzésről. A menetvezérléshez és a különféle hidraulika funkciók vezérléséhez szükséges kezelőszervek a fülke jobb oldali részén helyezkednek el, de a logikus és ergonomikus kialakításuknak és elhelyezésüknek köszönhetően a be- és kiszállás ezen az oldalon is gond nélkül és kényelmesen megoldható.

ISEKI TJA 8000 small 04

A nagyteljesítményű hidraulikarendszer 66 l/perc szállítási mennyiséget biztosít. A Kat. 2-es hátsó hárompont emelő akár 4100 kg emelési teljesítményre képest. A robosztus frontemelő – amelynek az alsó gyorscsatlakozóval ellátott tartókarjai igény szerint felhajthatók – emelőereje 1800 kg.

Shuttle-Shift irányváltó

Shuttle-Shift irányváltó

Ergonomikus kezelőszervek

Ergonomikus kezelőszervek

Robusztus frontemelő

Robusztus frontemelő

Az alapfelszereltséghez tartozik még két pár hátsó kihelyezett hidraulikacsatlakozó, valamint egy négyirányú hidraulikavezérlő a további bővítések előkészítéseként, illetve a 2 és 1 vezetékes légfékrendszer is.

Műszaki adatok

Modell   TJA 8100
Motor   3-hengeres Common-Rail
Max. teljesítmény   102 LE
Max. teljesítmény
[97/68 EG szerint]
  74 kW
Lökettérfogat   3300 ccm
Hajtómű    
Csoportok   3
Fokozatok száma (előremenet)   36
Fokozatok száma (hátramenet)   36
Max. sebesség   39 km/h
Hidraulika    
Munkahidraulika   66 l/perc
Kormányhidraulika   26 l/perc
Méretek    
Hossz   3950 mm
Szélesség   66 l/perc
Magasság   2500-2610 mm
Önsúly   3300 kg
Fordulókör   6600 mm
letoltes
GALÉRIA

Next Post

Leave a Reply

© 2018 ISEKI

Theme by Anders Norén