ISEKI

Kommunális- és mezőgazdasági traktorok, nagyteljesítményű fűnyírók

ISEKI

TRADICIÓ ÉS MINŐSÉG JAPÁNBÓL

A japán ISEKI gyártómű az 50 LE alatti traktorok piacán tölt be vezető szerepet európai- és világviszonylatban.  Az  ISEKI termékeket –  ahogy japán gyártóktól megszoktuk  –  a rendkívül magas műszaki színvonal, megbízhatóság  és  az  igen jó ár/érték arány jellemzi.

Az ISEKI Agroline kiváló ár/érték arányú, magas minőségű és megbízható kistraktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz.  Természetesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és  fordulékony,  összkerék  meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő telepeken, stb.

Az idén 90 éves és közel 60 éves traktorgyártási múlttal rendelkező ISEKI gyártómű gépei Japánban, a legszigorúbb minőség-ellenőrzési rendszer felügyelete alatt készülnek, a traktorok fő egységei (motor, váltó, hajtómű, stb.) és az adapterek zöme is saját fejlesztésű és gyártású. Az ISEKI erősségének azt tartja, hogy komplett rendszerként kínálja összeállításait, és minden feladathoz képes megfelelő teljesítményű és felszereltségű alapgépeket és saját gyártásból származó eszközöket ajánlani.

Mindegyik modell szabványos hátsó hárompont csatlakozással és TLT kihajtással rendelkezik, megtalálhatók közöttük hagyományos mechanikus és hidrosztatikus hajtású típusok is.  Bővítési lehetőségek: első hidraulika, front TLT,  komfort fülke, modulárisan bővíthető hidraulika rendszer, homlokrakodó, speciális korrózióvédelem, illetve számos adapter.

A verhetetlen ár/érték arányú ISEKI kistraktorra hosszú éveken  keresztül a alacsony  üzemeltetési  költségek  és  nagy  üzembiztonság mellett számíthat az év minden napján.

© 2024 ISEKI

Theme by Anders Norén