ISEKI

Kommunális- és mezőgazdasági traktorok, nagyteljesítményű fűnyírók

TLE 4550

ÜGYES UNIVERZÁLIS TRAKTOR KEDVEZŐ ÁRON

A TLE az ISEKI legújabb, „ECO-traktor” sorozata, ami kedvezőbb árat, de nem alacsonyabb minőséget és megbízhatóságot jelent. A sorozat a 39 LE-s, hidrosztatikus hajtású TLE 3400-as és a közelmúltban bemutatkozott TLE 4490-es modellből áll, melynek 2197 cm3-es, 4-hengeres erőforrása 48 LE teljesítmény leadására képes. A teljesen szinkronizált irányváltó hajtóművel szerelt – az ISEKI kompakt traktorokhoz képest méretes – bukókeretes modell elsősorban mezőgazdasági (gyümölcsösök, kertészetek, lovardák és más állattartó telepek, erdőgazdálkodások) munkákhoz ajánlott.

A gumibakokra szerelt igen tágas vezetőtér, a modern, jól áttekinthető műszarfal és az átgondoltan elhelyezett, könnyen elérhető kezelőszervek biztosítják a kezelő számára a fáradságmentes  munkavégzést.
A műszerfal nemcsak a modern stílusával hívja fel magára a figyelmet, de az összes szükséges információ leolvasható róla a motor fordulatszámától az üzemanyagszintig.

Az alapfelszereltség része a két pár kihelyezett hátsó hidraulikacsatlakozó, melyek a jobboldali sárvédőbe integrált karokkal működtethetők, a közúti kialakítás 7 pólusú pótkocsi csatlakozóval, hashúzóval, valamint a kardántengely külső kapcsolója az állóhelyzeti munkavégzéshez.

Az 540 1/perc fordulatú hátsó kardántengely rendelkezik kapcsolható lágy-felfutás funkcióval, és opcióban elérhető az álló helyzeti kardántengely kapcsolás is, pl. aprítógéppel, rönkhasítóval történő munkavégzéshez.

A Kat. 1-es hátsó hárompont 1200 kg-os emelőereje és a 48 LE-s teljesítmény lehetővé teszi a nehéz adapterekkel történő munkavégzést is.

Az ISEKI TLE modellek ALÖ homlokrakodóval bővíthetők, melyhez számos munkaeszközt és kiegészítőt kínál a gyártó.

Az ISEKI TLE 4490 AL modell a magas alapfelszereltsége és a fent említettek mellett számos további opcióval bővíthető (pl. front TLT, front hidraulika stb),

Next Post

Previous Post

© 2024 ISEKI

Theme by Anders Norén