ISEKI

Kommunális- és mezőgazdasági traktorok, nagyteljesítményű fűnyírók

TH 4335 AL

MEGBÍZHATÓ TECHNIKA & SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁS

A TH 4335 AL kompakt traktor kiválóan alkalmas kertészetek és ültetvények talajmegmunkálási-, ültetési- és vetési feladatainak elvégzésére, de összkerékhajtásának köszönhetően pótkocsi vontatásban vagy akár a téli hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákban is megbízhatóan helytáll, így tudása egész évben kihasználható.

A 3-hengeres, 1498 ccm-es ISEKI dízelmotor max. teljesítménye 37 LE, a 8 előre- és 8 hátrameneti fokozattal rendelkező szinkronizált irányváltó hajtómű pedig max. 27 km/h-s haladási sebességet biztosít. Az összes ISEKI traktorhoz hasonlóan a kapcsolható összkerékhajtás és differenciálzár a TH 4335 AL modell esetében is alapfelszereltség. A hátsó 540/1000 1/perc fordulatú TLT mellett egymástól függetlenül és terhelés alatt kapcsolható has alatti, valamint front TLT (opció) rendelkezésre áll. A kardántengelyek rendelkeznek úgynevezett lágy-felfutás kapcsolóval, kímélve ezzel az alapgépet és a munkaeszközt.

Négyirányú hidraulikavezérlő kar

A kormányhidraulikától független munkahidraulika teljesítmény 32,1 l/perc, az alapfelszereltséghez tartozik egy négyirányú hidraulikavezérlő két kettősműködésű körrel (az egyik úszóállással is rendelkezik).

A hátsó KAT 1. hárompont emelő emelőereje 1100 kg, igény szerint természetesen ennél a modellnél is kiépíthető a frontemelő, a front TLT valamint a fronthidraulika, igény szerinti számú kihelyezett hidraulikakörrel.

A közúti közlekedéshez szükséges kialakítás is széria felszereltség, beleértve a magasságban állítható vonószemet, és a 7-pólusú pótkocsi csatlakozót is.

A kiemelkedő elsőkerék elfordulási szögnek köszönhetően a mindössze 131 cm széles (terepgumikkal) ISEKI TH 4335 AL kompakt traktor rendkívül fordulékony, A traktor a bukókeretes alapkivitel mellett füthető, klímával szerelhető (opció) komfort fülkével is rendelhető.

MŰSZAKi ADATOK

Modell TH 4335 AL
Motor 3-hengeres vízhűtéses
Max. teljesítmény 37 LE
Max. teljesítmény
[97/68 EG szerint]
25 kW
Lökettérfogat 1498 ccm
Hajtómű szinkronizált irányváltó hajtómű
Csoportok 2
Fokozatok száma (előremenet) 8
Fokozatok száma (hátramenet) 8
Max. sebesség 27 km/h
Hidraulika  
Munkahidraulika 32,1 l/perc
Kormányhidraulika 13,6 l/perc
Méretek  
Hossz 3150 mm
Szélesség 1310 mm
Magasság 2497 mm
Önsúly 1290 kg
Fordulókör 4800 mm
 

letoltes

GALÉRIA

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 ISEKI

Theme by Anders Norén